Choose your country

MENNEKES

Spørsmål og svar

Spørsmål og svar

HVORDAN KAN JEG BESTILLE PRODUKTER FRA MENNEKES?

Salg av produkter fra MENNEKES skjer gjennom en distribusjonskanal som består av flere trinn. For sluttkunder: Gjennom en spesialisert elektrobedrift For elektrobedrifter: Gjennom en spesialisert elektrogrossist For elektrogrossister: På Internett ved hjelp av EDI, unntaksvis også per e-post til vi@MENNEKES.de eller med faks til +49 2723 41-300 Spørsmål ang. beholdning kan du som sluttkunde få hos din grossist Spørsmål om endringer/kanselleringer med oppgitt bestillingsnr., artikkelnr. og bestillingsdato sendes til vi@MENNEKES.de Bestillinger skjer i henhold til våre generelle forretningsbetingelser

HVOR FORT FÅR JEG BESTILLINGEN NÅR DEN ER SENDT?

Vanlig leveringstid finner du ved å klikke på følgende hyperlenke. Vanlig leveringstid GLS: https://gls-group.eu/DE/de/warensendung/regellaufzeiten Ved ønske om andre leverandører må du henvende deg til din kontaktperson i bestillingsavdelingen: Kontaktperson: vi@mennekes.de

HVILKEN INNFELT BOKS PASSER TIL MIN INNFELTE STIKKONTAKT?

Her kommer det an på om du vil installere boksen i en veggkanal eller direkte i veggen. I hovedkatalogen fra MENNEKES er det oppført en artikkelgruppe for hver veggkontakt. Ved de innfelte boksene du finner i hovedkatalogen, er egnet type stikkontakt oppgitt, eventuelt også med tilleggsinformasjon. Innfelte bokser for innfelte stikkontakter (40369) er sammen med riktig flens (40102) egnet for oppgitt artikkelgruppe.

KAN JEG FÅ TILBAKEMELDING/SIGNAL FRA CEE-STIKKFORBINDELSER?

Ja, stikkontakter, plugger og koblinger med 63 A og 125 A har en såkalt pilotkontakt eller PKS (PilotKontaktSchalter) som gjør dette mulig. (Se etter bokstaven "P" ved artikkelnummeret) Pilotkontakt: Inne i kontakten befinner det seg en ekstra hylse som oppretter en forsinket forbindelse via den vanlige stiften i kontaktpluggen. PKS-kontakt: Her er det en bryter inne i kontakten. Det dreier seg om en potensialfri lukker som beveges mekanisk via stiften i pluggen. I begge tilfeller må et slikt behov oppgis ved bestilling. Montering i ettertid er ikke mulig. Ved stikkontakter med 16 A og 32 A er det for noen typer mulig å montere et hjelpebryterelement: Art.nr. 41000 (montering i ettertid mulig). I MENNEKES-katalogen er det oppgitt hvilke stikkontakter dette er aktuelt for.

HVA GJØR JEG HVIS DET FORELIGGER EN PRISDIFFERANSE?

Du kan ikke foreta en reduksjon av beløp på egenhånd. Du kan sende din debetnota til følgende adresse: vi@MENNEKES.de Oppgi årsaken til differansen, henholdsvis grunnlaget for debiteringen (tilbudsnummer, tidligere referanse etc.), samt debiteringsopplysninger (ordre- eller fakturanummer).

HVORDAN FÅR JEG TILGANG TIL TEKNISKE DOKUMENTER?

Du kan laste ned de fleste tekniske dokumenter på hjemmesiden vår. De forskjellige sertifikatene, bl. a. DIN ISO-sertifikater, finner du ved å klikke på følgende hyperlenker: Kvalitetsstyring Miljøstyring Energistyring VDE-sertifikat REACH-sertifikat Alle andre tekniske dokumenter finner du ved å gå frem på følgende måte: Oppgi ønsket artikkelnr. i søkefeltet på startsiden vår Et vindu med artikkelnummeret åpner seg Klikk på produktet På denne siden kan du velge og laste ned dokumentet du trenger I tillegg finner du opplysningene direkte på hjemmesiden til den forhandleren det gjelder Alle andre sertifikater, godkjenninger, opplysninger og/eller bevis kan du få ved å henvende deg til vi@MENNEKES.de

HAR MENNEKES OGSÅ LØSNINGER I SORTIMENTET SOM KAN LÅSES MED HENGELÅS ELLER LÅSSYLINDER?

Ja, MENNEKES har flere løsninger: Kontaktkombinasjoner i rustfritt stål, CombiTower, stolper og CEPEX-stikkontakter er utstyrt med en låssylinder og kan låses. Det er mulig å utstyre DUO-låste stikkontakter og vinduer på kombinasjonshus med hengelås.

HAR MENNKES OGSÅ SKRUELØS TILKOBLINGSTEKNIKK I SORTIMENTET?

Vi kan tilby skrueløs kontaktteknikk for veggkontakter, stikkontakter for påmontering, plugger og koblinger opp til 32 A. Se etter " SafeContact " og " TwinCONTACT ".

HVOR OG NÅR KAN JEG HENTE VARER SELV?

Address: MENNEKES Elektrotechnik GmbH & Co. KG Industriestraße 2 Welschen-Ennest D-57399 Kirchhundem Hentetider: Mandag–fredag 07:00–12:15 og 12:45–14:00 Du bør på forhånd avklare med din kontaktperson i bestillingsavdelingen om varen er klar til henting. Kontaktperson: vi@mennekes.de Viktig informasjon om henting av paller: Kjøretøyer som henter varer, kan bare laste paller bak via rampen. Lasting med gaffeltruck er ikke mulig. Vi gjør oppmerksom på at det er henters ansvar å sørge for sikkerheten under lasting.

HVORDAN KAN JEG RETURNERE PRODUKTER?

En retur må alltid avtales på forhånd med MENNEKES. Ved ønske om retur sender du en e-post til vi@MENNEKES.de Vi trenger følgende opplysninger for å behandle returen internt: MENNEKES-artikkelnummer Stykktall MENNEKES-følgeseddelnummer og/eller MENNEKES-fakturanummer Du vil da få et returnummer som du må oppgi når du sender tilbake produktet. Legg også ved en følgeseddel hvor produktet det gjelder er oppført våre returbetingelser.