Choose your country

MENNEKES

Spørsmål og svar

Spørsmål og svar

Er stikkontaktskombinasjonene til MENNEKES tillatt/kontrollert iht. VDE (eller tilsvarende)?

Alle MENNEKES-produktene kontrolleres nøye på vårt eget laboratorium før utlevering til kundene – for topp kvalitet og sikkerhet. Laboratoriet er godkjent av Verband der Elektrotechnik, Elektronik und Informationstechnik e. V. (VDE) og brukes av disse og andre kontrollinstitutter. Stikkontaktskombinasjonene våre kontrolleres på laboratoriet iht. standardene DIN EN/IEC 61439, DIN EN/IEC 60309 og VDE 0620.

Hva trengs 1h pluggenheter til?

Denne klokkeposisjonen er, til forskjell fra andre klokkeposisjoner, ikke standardisert og og dermed ledig for spesiell bruk av pluggenheter. Du finner mer informasjon her

I katalogen er det angitt et maksimalt ledningstverrsnitt på 6 mm² for type 354. Kan man koble til et på 10 mm² også?

Ja, type 354 Ja, kan kobles til med et ledningstverrsnitt på 10 mm² når du bruker stiv ledning. Hvis du skal bruke fleksibel ledning, kan du maksimalt koble til et ledningstverrsnitt på 6 mm².

Hva brukes den ekstra kontakten på 63 A- og 125 A-pluggene til?

Den ekstra kontakten heter pilotkontakt og kan brukes til å styre ytterligere signaler (f.eks. frigjøring av pluggenheten / aktivering av et signal).

Trenger jeg en trykklufttilkobling på 9 mm eller 13 mm?

Vi tilbyr trykkslanger med nominell diameter på 9 mm eller 13 mm avhengig av gjennomstrømningshastigheten som er spesifisert av kunden. For de hengende fordelerne tilbyr vi også trykkluft-hurtigkoblinger med passende tilkoblingsnippel.

Finnes det 3-polet 16 A vinkelskjøteuttak for bobiler med integrert SCHUKO®-stikkontakt?

Nei – det er ikke lenger tillatt iht. gjeldende standard. Du finner alle våre pluggenheter og stikkontaktskombinasjoner for campingvogner og bobiler her: camping-pluggenheter, camping-stikkontaktskombinasjoner

Hvilke stikkontakter med 16 A eller 32 A inneholder X-CONTACT®?

Vi tilbyr foreløpig ikke stikkontakter med 16 A og 32 A med kontakthylseteknologien X-CONTACT®. Men du kan skaffe deg stikkontakter på 63 A og 125 A med denne teknologien fra oss.

Kan jeg kjøpe en veggboks i 32 A fra dere?

Nei. Montering i vegg er bare mulig opp til 16 A 5 p ettersom avtrekkskreftene er for store ved 32 A. Det er derfor ingen leverandører som har veggboks i 32 A.