Choose your country

MENNEKES

Vår kontakthylseteknologi X-CONTACT® for skjøteuttak of stikkontakter

Alle skjøteuttak fra PowerTOP® Xtra-familien samt stikkontaktene for påmontering i 63 A er utstyrt med den smarte kontakthylseteknologien X-CONTACT® – for sikker tilkobling av CEE-plugger og skjøteuttak/stikkontakt, svært kraftbesparende inn- og utkobling og mange års pålitelig bruk. Du finner mer informasjon om de mange fordelene med X-CONTACT® her.  

De andre skjøteuttakene og stikkontaktene våre får du med den konvensjonelle MENNEKES kontakthylseteknologien – utprøvd i mange tiår, i bruk på millioner av steder og stadig videreutviklet. Til kontakthylsene bruker vi høykvalitets elektromessing med høy kobberandel for god elektrisk ledeevne. Kontakthylsene er dessuten forniklet – noe som forebygger oksidering av kontaktene. Skjøteuttak og stikkontakter som er utstyrt med disse kontakthylsene, kan derfor fint brukes i tøffe arbeidsomgivelser som på byggeplasser, i den kjemiske industrien, på havner eller i landbruket. 

Vanlige spørsmål, teknisk kundeservice, kurs og fabrikkbesøk

Har du flere spørsmål om elektroteknologi og pluggenhetene våre? Da er det bare å se på siden vår med vanlige spørsmål! Hvis du ikke gjør noen funn her, er det bare å ta kontakt med vår tekniske kundeservice.

Trenger du detaljert kursing i bruk av pluggenhetene våre, eller ønsker du innsikt i produksjonen vår med et lokalt fabrikkbesøk? Da er det bare å snakke med kursteamet vårt!