Choose your country

MENNEKES
Eine schwarze Inlet-Komponente wurde in Szene gesetzt

MENNEKES Automotive

MENNEKES STECKER GMBH & CO. KG

Individuelle løsninger for elbiler

Som standard programvare brukes SAP R3 som viser alle logistiske prosesser i bilbransjen. Et moderne CAQ-system er grunnlaget for transparens og pålitelighet.

I utvikling og produksjon brukes kjernekompetansen til alle bedriftene i MENNEKES-gruppen. En egen avdeling for konstruksjon av spesialmaskiner, formbygging fra Midena Werkzeugbau GmbH og kunststoff- og metallbearbeid fra MENNEKES Elektrotechnik GmbH & Co. KG: Her kan alle kundespesifikke krav realiseres profesjonelt og raskt.

Som utvikler av utkastet til type 2-ladepluggen for elektromobilitet har MENNEKES vært med helt fra starten. Basert på sin omfattende prosjekterfaring har bedriften utviklet og realisert innovative løsninger helt frem til serieproduksjon.

MENNEKES ser helhetlig på lading av elbiler, og leverer komponenter til hele kjeden, fra kjøretøyet til strømtilkoblingen. MENNEKES-gruppen har et omfattende tilbud på dette området. Den kan levere enkelte komponenter som ladeplugger, -koblinger og -kontakter eller skreddersydde ladekabler og intligente ladestasjoner til bruk på privat eller offentlige områder.