Choose your country

MENNEKES

Karriere

Arbeide hos MENNEKES

Foretaket vårt er preget av topp moderne teknologi og høyt kvalifiserte medarbeidere som har lyst til å være innovative. Dette er grunnlaget for den kontinuerlige utviklingen vi har hatt. Nå er vi en ledende produsent av standardiserte industrielle stikkforbindelser, intligente e-Mobility-ladeløsninger og individuelle løsninger for elektriske kjøretøyer. Og vi er aktive over hele verden.

En av årsakene til dette er at vi har en god blanding av medarbeidere med lang erfaring og unge, ambisiøse medarbeidere. Vi engasjerer oss i utdannelsen av fagfolk, har et familiært bedriftsklima og et sosialt engasjement over gjennomsnittet. Alt dette er typisk for bedriftskulturen vår.

Globalt har vi over 1.600 medarbeidere, derav to tredjedeler i Tyskland. Vi vil beholde vår posisjon som ledende spesialist på stikkforbindelser også i fremtiden, gjerne også bygge den ut. Derfor må vi alltid ha det beste teamet i bransjen. For å oppnå det, har medarbeiderne våre gode muligheter til å utvikle seg videre på mange forskjellige områder.

Disse faktorene har bidratt til at MENNEKES nå er blant den mest attraktive arbeidsgiveren i regionen.