Choose your country

MENNEKES

MENNEKES Testlaboratorium

Når et produkt fra MENNEKES forlater fabrikken, har det allerede bestått de viktigste testene. I testlaboratoriet vårt har det blitt utsatt for kulde, varme, støv og vann, igjen og igjen. Bare produkter som består disse testene, får bære navnet MENNEKES.

Vårt eget testlaboratorium sikrer at produktene har en høy kvalitetsstandard. Laboratoriet brukes blant annet av testinstitutter som f.eks. VDE ved produkttesting iht. DIN EN 60309 (plugger, stikkontakter og koblinger for industrielt bruk), DIN EN 61439 (kontaktkombinasjoner), DIN EN 62196 (ladeplugger) samt DIN VDE 0620 (plugger og stikkontakter for hjemmebruk og lignende) for tildeling av sertifiseringer (egne produkter).

Som "Customer Testing Facility" (CTF) står vi også på listen over "Stage 2"-laboratorier hos IECEE (IEC System of Conformity Assessment Schemes for Electrotechnical Equipment and Components).

Bare en kombinasjon av førsteklasses utgangsmaterial og førsteklasses bearbeiding garanterer førsteklasses resultater. Derfor bruker vi bare førsteraffinater av kunststoff, som våre kvalifiserte medarbeidere viderebehandler til sertifiserte MENNEKES-produkter på våre moderne produksjonsanlegg.

"Hos MENNEKES er ikke testing noe mål i seg selv. Det er en viktig del av fremskritt og videreutvikling. Og resultatene er løfter til kundene våre."

Stefan Klos - leder forhåndsutvikling

Certificate IECEE Stage 2 - Laboratory