Choose your country

MENNEKES

SCHUKO® pluggenheter

SCHUKO® betyr vernekontakt (tysk «Schutz-Kontakt») og betegner et system med bestemte CEE-plugger og skjøteuttak og stikkontakter som er særlig utbredt i Europa (internasjonalt også kjent som pluggenhetstype F).

Her kan du søke etter egnet SCHUKO® pluggenhet!

Påmonterte stikkontakter og veggstikkontakter med hammersymbol

Våre SCHUKO® påmonterte og veggstikkontakter er konstruert for ekstra tøffe arbeidsområder – og dermed merket med et hammersymbol på lokket. Kapslingene DUO produseres i plast av høy kvalitet, og løsningene er dermed:

  • motstandsdyktige mot olje, bensin og fett
  • bruddsikre
  • slitesikre

Påmonterte stikkontakter og veggstikkontakter med hammersymbol og flenskrager

Våre påmonterte SCHUKO® stikkontakter med hammersymbol kan du også få med flenskrager i termoplastisk elastomer (TPE) for flyttbare apparater, som ikke kan gå tapt takket være to-komponent-teknologi og valgfritt med skrue- eller stikklemmer. Når lokket er lukket, oppfyller disse stikkontaktene kapslingsgrad IP 54 i alle posisjoner. Løsningene er finger- og håndbaksikre i henhold til standard DIN EN/IEC 60529 og kan også leveres med flensdimensjon 75 x 75 mm for kabelkanaler og innfelte bokser – og du kan enkelt konvertere tidligere SCHUKO® stikkontakter til disse stikkontaktene. 

Andre SCHUKO® løsninger

I tillegg til de nevnte produktløsningene kan vi også tilby deg andre SCHUKO® løsninger som påmonterte og veggstikkontakter med bajonettlokk på bånd eller hengsel, åpne påmonterte stikkontakter, åpne ladestikkontakter, plugger og skjøteuttak, plugger og skjøteuttak med ekstra, sikrende bajonettring, vinkelplugger samt apparatplugger og påmonterte apparatplugger, begge med ekstra, sikrende beskyttelseshette og bajonettring.

Massive ledere 1,5 til 2,5 mm² tverrsnitt.

Fleksible ledere 1,5 til 2,5 mm² tverrsnitt.

Fleksible ledere 1,5 til 2,5 mm² tverrsnitt.

Fleksible ledere 1,5 til 2,5 mm² tverrsnitt.

Vanlige spørsmål, teknisk kundeservice, kurs og fabrikkbesøk

Har du flere spørsmål om elektroteknologi og pluggenhetene våre? Da er det bare å se på siden vår med vanlige spørsmål! Hvis du ikke gjør noen funn her, er det bare å ta kontakt med vår tekniske kundeservice.

Trenger du detaljert kursing i bruk av pluggenhetene våre, eller ønsker du innsikt i produksjonen vår med et lokalt fabrikkbesøk? Da er det bare å snakke med kursteamet vårt!