Choose your country

MENNEKES

Tilkoblingsteknikker for våre pluggenheter

Våre pluggenheter er utstyrt med forskjellige tilkoblingsteknikker – for enkel, sikker og tidsbesparende installasjon.

Skruekontaktteknikken ErgoCONTACT®

PowerTOP® Xtra-løsningene i 16 og 32 A er utstyrt med den spesielt videreutviklede, nyskapende og komfortable skruekontaktteknikken ErgoCONTACT®. Den fører til enkel, sikker og ergonomisk god installasjon: Her setter du ikke inn skrutrekkeren fra siden, men forfra – slik at skruetrykket rettes mot håndtaket. Skrutrekkeren får også støtte av en føringshylse. Dette hindrer den i å skli vekk, og faren for personskader synker. Du trenger bare å sette inn én skrue per kontakt – et kombiskruhode som er satt inn på fabrikken, er fast integrert i føringskragen og kan ikke mistes, denne kan festes med både stjerne- og flat trekker. Alle skruene peker i samme retning. Da trenger du ikke lenger å vri framdelen manuelt for å trekke til kontaktskruene til de enkelte polene etter hverandre – og sparer tid.

Skrueløs kutt-klem-teknikk SafeContact

Våre PowerTOP® Xtra-pluggenheter i 16 og 32 A er også tilgjengelig i varianten PowerTOP® Xtra S med den skrueløse kutte-klemme-teknikken SafeCONTACT. Her trenger du ikke lenger å avisolere eller forhåndsbehandle lederne – slik at tilkoblingen og senere vedlikeholdet går dobbelt så fort!

Skrueløs fjær-klem-teknikk TwinCONTACT

MENNEKES-stikkontakter for påmontering i 16 og 32 A er tilgjengelige med den ekstra tidsbesparende og skrueløse fjær-klem-teknikken TwinCONTACT. Her avisolerer du ledningene før du enkelt fører dem inn i stikkontakten uten bruk av verktøy. Dobbeltklemmer med kode sørger for at lederne kobles til riktig. Hvis du vil løsne en leder, er det bare å trykke på den røde løsneknappen – da kan du enkelt trekke ut lederen.

Vanlige spørsmål, teknisk kundeservice, kurs og fabrikkbesøk

Har du flere spørsmål om elektroteknologi og pluggenhetene våre? Da er det bare å se på siden vår med vanlige spørsmål! Hvis du ikke gjør noen funn her, er det bare å ta kontakt med vår tekniske kundeservice.

Trenger du detaljert kursing i bruk av pluggenhetene våre, eller ønsker du innsikt i produksjonen vår med et lokalt fabrikkbesøk? Da er det bare å snakke med kursteamet vårt!