Choose your country
MENNEKES

Power your Wind Energy

Strømforsyning for vindkraftanlegg

En større og voksende andel av det internasjonale strømforbruket dekkes nå av vindenergi – den utgjør dermed et viktig fundament for den totale strømproduksjonen. Energiproduksjon fra vindkraft er derfor en av de mest lovende bransjene for framtida. MENNEKES har i mange år samarbeidet med produsenter, operatører og tjenesteleverandører innenfor vindenergi og tilbyr et stadig større utvalg av egnede produktløsninger for en rekke bedrifter.

Produktene våre er i bruk i hvert trinn i energiproduksjonen. Vi leverer robuste kombinasjoner og kontakter og uttak for produksjon av vindkraftanlegg både on- og offshore, for lokal montering samt for løpende drift av anlegg. I tillegg til vår allsidige energifordeler AMAXX og de robuste PowerTOP Xtra®-pluggene og -skjøtekontakter kan vi tilby flere produktløsninger som er godt egnet for de enorme belastningene. Dette omfatter kontakter og uttak for spenninger på opptil 690 V, stikkontakter og -kombinasjoner med kapslingsgrad IP67 samt produkter med vår velprøvde, skrueløse tilkoblingsteknologi TwinCONTACT.

Vi har flere tiårs erfaring som gjør at vi kan hjelpe kundene med å finne de produktløsningene som passer. I tillegg bistår vi kundene med å gjennomføre prosjektene, og vi er også tilgjengelige for eventuelle spørsmål i ettertid.

Kontakt

Har du spørsmål om våre løsninger og produkter? Vi hjelper deg gjerne:

KontaktskjemaKontaktperson på stedet