Choose your country
MENNEKES

Power your Automotive Industry

Strømforsyning for bilindustrien

«Type 2-pluggen utviklet av MENNEKES har siden 2014 vær lovpålagt standard for alle elektriske kjøretøy i hele Europa. I tillegg til ladekabler og -systemer samt tilhørende inntak for biler er vi også representert med produktløsningene våre i andre deler av bilproduksjonen. I mange år har produsenter og leverandører innen bilindustrien tatt i bruk våre kontaktkombinasjoner og pluggenheter.

Fra den minste komponent til montering av karosseriet: Produksjonen av personbiler og lastebiler omfatter utallige trinn som må være nøyaktig ned til minste detalj. Produksjonsroboter og kvalifiserte medarbeidere samarbeider under den nøye planlagte bilproduksjonen. For at alle maskiner skal gå uten feil, og at samlebåndene alltid skal holde seg i bevegelse, er det nødvendig med pålitelig og uavbrutt strømforsyning.

Våre veggmonterte kontaktkombinasjoner AMAXX opphengbare energifordelere gjør det mulig med omfattende strømforsyning i store produksjonshaller. I tillegg tilbyr vi robust plugger og skjøtekontakter i PowerTOP® Xtra-familien vår, som er best rustet til å tåle de høye kravene innen bilindustrien. Alle produktløsningene fra MENNEKES er utstyrt med vår velprøvde tilkoblingsteknologi av typen ErgoCONTACT, SafeCONTACT eller TwinCONTACT, noe som sørger for rask og enkel installasjon og service.

Kontakt

Har du spørsmål om våre løsninger og produkter? Vi hjelper deg gjerne:

KontaktskjemaKontaktperson på stedet