Choose your country
MENNEKES
Firmengebäude der MENNEKES Elektrotechnik GmbH & Co. KG in Kirchhundem

MY POWER CONNECTION

Vi er MENNEKES

MY POWER CONNECTION: Navnet MENNEKES står for kvalitative, pålitelige, sikre, innovative og effektive løsninger innenfor industripluggenheter, elektrisk mobilitet og bilbransjen. Rettferdige, oppriktige og langvarig partnerskap på øyehøyde samt tett og personlig service er selvsagt for oss.

Fordi vi er handlingsmennesker, ønsker å forbedre ting og er alltid på utkikk etter nye løsninger. På våre forretningsområder hører vi til blant de verdensledende produsentene. Fra 2014 har vår ladeplugg "type 2" vært standarden for elektriske kjøretøy i hele Europa i henhold til EU-lovgivning. MENNEKES er symbolet for moderne plugger, stikkontakter og stikkontaktkombinasjoner samt for intelligente ladeløsninger for eMobility – inklusive betalingstjenester. Hos oss oppstår sikre forbindelser og infrastrukturen for framtidens mobilitet. Vi utviklet og produserer våre langvarige løsninger for ulike industribransjer, kommuner og offentlige institusjoner, forskjellige næringer, bilindustrien med underleverandører samt for private husholdninger.

En familievirksomhet med lokale røtter og internasjonale forbindelser

Hos oss hører regionale røtter og internasjonalisering sammen: Vi er en uavhengig bedrift i mellomklassen som har vært i familieeierskap i over 80 år og ledes av tredje generasjon. Og vårt hjemsted i Sauerland i Tyskland forplikter. Helt fra bedriften ble grunnlagt i 1935, har hovedkvarteret vårt ligget i Kirchhundem i Sauerland. I 1991 fikk vi et nytt anlegg i Sehmatal-Neudorf i Erzgebirge i Sachsen. Vi produserer kvalitet som er "Made in Germany". Vi markedsfører løsningene våre i over 90 land og har gode internasjonale forbindelser med datterselskaper, salgskontorer og agenturer i Europa, Asia, Midtøsten samt Nord- og Sør-Amerika.

Vi er stolte av våre 1400 godt kvalifiserte og mangfoldige medarbeidere – de er det viktigste vi har. Vi kan tilby dem sikre arbeidsplasser med tariffavtale, fleksible og familievennlige arbeidstider, en rekke økonomiske fordeler og et arbeidsmiljø som er preget av respekt, tillit og transparens med blikket vendt utover og en tydelig regulert tilbakemeldingskultur. Ved hjelp av målrettede tiltak videreutvikler vi driften kontinuerlig, faglig og personlig.

Vi har bedrevet opplæring i mange tiår. Vi har dermed kunnet hjelpe generasjoner av unge mennesker ut i yrkeslivet – og noen av de tidligere lærlingene våre har i dag lederstillinger hos MENNEKES.

Egen produksjon med svært høye krav til bærekraft og kvalitet

Vi utviklet og produserer produktene våre selv. Dermed sikrer vi at de oppfyller kvalitetskravene våre. Produktutviklingen, verktøyfabrikken, plaststøpingen, kontaktdelproduksjonen, serie- og spesialmonteringen samt et 5500 kvadratmeter stort logistikksenter er en intern del av vår selskapsgruppe. Vi satser på topp moderne maskiner betjent av eksperter samt førsteklasses råmaterialer.

Miljøvern og beskyttelse av naturlige ressurser er selvsagt for oss. Hele virksomheten vår orienterer seg etter bærekraft, og energi- og miljøstyringssystemene våre har de riktige sertifiseringer. Bygningene våre er koblet sammen med et sentralt energisystem. Kulde- og varmelagring sørger for at omgivelsestemperaturene om natta og restvarmen fra maskiner og anlegg fanges opp og gjenbrukes til å varme opp eller kjøle ned gulv og kontorlokaler.

Med løsninger fra MENNEKES får du rutinekontrollert og robust kvalitet i hende: På testlaboratoriet vårt blir produktene testet nøye før praktisk bruk – med topp moderne måle- og testprosedyrer i henhold til gjeldende standarder. Laboratorier er godkjent av Verband der Elektrotechnik, Elektronik und Informationstechnik e. V. (VDE).

Finn ut mer om oss: