Choose your country

MENNEKES

Stabil strømforsyning i havner

  • robust, langtlevende materiale for ekstreme forhold
  • Fleksibelt konfigurerbare kombinasjoner
  • rask og sikker montering, betjening og vedlikehold
  • fast installerbare og mobile produkter
  • beskyttet mot støv og vann
  • Kombinasjoner og stikkontakter etter ønske av spesialplast (f.eks. beskyttelse mot saltvann)
  • enklere å plugge ut og inn – takket være smart kontakthylseteknologi for plugger og skjøtekontakter (16–125 A) og stikkontakter (63–125 A)
  • Spesialløsninger for spesielle behov

Skip som ankommer og går, containere og varer som lastes og losses, utallige mennesker på jobb: det skjer alltid mye i container- og passasjerhavner. Våre løsninger lar deg levere strøm til containerskip og terminaler, store passasjerskip, yachter og båter i alle størrelser.

Stikkontaktkombinasjoner for havner

Våre AMAXX® stikkontakt løsninger for veggmontering og vår CombiTOWER® med AMAXX® sparer plass og er fleksibelt etter ønske: ideell for et bredt spekter av bruk i havner og for å levere strøm til kjøleskip og containerkraner. Takket være smarte funksjoner kan kombinasjonene våre raskt og enkelt installeres av en enkelt person. Standardversjonene av produktene i AMAXX®-serien er laget av robust plast; versjoner laget av en spesiell forbedret plast er også tilgjengelig for ekstra beskyttelse mot saltvann og andre aggressive stoffer. Disse kombinasjonene har IP 44 eller IP 67 og er derfor svært motstandsdyktige mot inntrengning av vann og støv.

Skip og ferger som ligger i havna, kan forsynes med strøm på ulike måter – ved hjelp av aggregater om bord og strømtilkoblinger som står på land. Vi kan gjerne spesialprodusere robuste konstruksjoner for landstrømkontakt til deg – i henhold til havnestandarden DIN VDE 0100-709 del 7-709. Konstruksjonene lages slik at de skal tåle sjøvann og kraftig vind. Dermed får skip og ferger alltid den strømmen som trengs, også ved lengre liggetider.

Plugger og stikkontakter for havner

Utvalget av MENNEKES-veggmonterte stikkontakter til havner inneholder vanlige varianter og våre utkoblingsbare og mekaniske låste DUO-veggmontertestikkontakter. Når det gjelder produktene, er alle kontaktskruene tilgjengelige forfra på praktisk vis. Vår kontakthylseteknologi X-CONTACT® er integrert i stikkontaktene med 63 og 125 A etter ønske. Dette gjør det ekstra lett for deg å plugge inn og ut – selv ved høye strømstyrker – opptil 50 prosent mindre kraftbehov. Stikkontaktene består av plast i høy kvalitet. I tillegg kan du få produktene i spesialplast med svært varmebestandige kontaktholdere og forniklede kontakter.

Med våre AM-TOP®-plugger og skjøtekontakter på 32 A kan du forsyne kjølecontainere med strøm. Våre PowerTOP® Xtra-plugger og skjøtekontakter gir containerkraner den strømmen som trengs. AM-TOP®-plugger og skjøtekontakter har et robust, hel støpt kapsling, skruforbindelse med tetninger sørger for godt og sikkert grep selv om det er vått og fuktig, og skrukontaktene gjør at du raskt og enkelt kan installere produktet. AM-TOP®-plugger og -skjøtekontakter finnes i IP 67 – perfekt beskyttelse mot støv og vann.

PowerTOP® Xtra-plugger og skjøtekontakter har en ergonomisk kapslingsform, gummierte gripesoner, gummibelagt kabelskruforbindelse, hengslet lokk og skyvelås. Dette gjør at CEE-pluggene og skjøtekontaktene har godt grep og ligger fint i hånda selv om det er vått eller fuktig, slik at de kan plugges ut og inn flere tusen ganger. PowerTOP® Xtra-pluggene og skjøtekontaktene består av robust og langtlevende materiale og finnes i IP 44, 54 eller 67. Da er de best mulig beskyttet mot støv og vann. PowerTOP® Xtra skjøtekontaktene i 63 og 125 A er utstyrt med svært varmebestandige kontaktholdere og om ønskelig med forniklede kontakter. Pluggene har også forniklede kontakter. 5 pins plugger og skjøtekontakter i 16 og 32 A kan du få som PowerTOP® Xtra R-variant med samme robuste utstyr. Produktene er dermed herdet mot aggressive stoffer. Vår kraftbesparende kontakthylseteknologi X-CONTACT® er integrert som standard overalt. Takket være smarte tilkoblingsløsninger kan du installere pluggene og skjøtekontaktene raskere og enklere med færre verktøy.

Leter du etter energifordeling for verft eller skip?

Har du spørsmål om våre produkter og løsninger? Vi hjelper deg gjerne: