Choose your country

MENNEKES

MENNEKES Elektrotechnik Sachsen GmbH

Spesialister på produksjon og montasje

Allerede i 1991 startet MENNEKES sitt engasjement i byen Neudorf i Sachsen. Siden 1995 er MENNEKES Elektrotechnik Sachsen (før "Technoplast") et fullverdig medlem av MENNEKES‐gruppen.

Produksjonsområdet i Neudorf omfatter 4 produksjonsområder. Avdelingen for kunststoffsprøyting har over 27 sprøytestøpemaskiner. I to montasjeavdelinger produseres CEE-stikkforbindelser og veggbokser. I tillegg til produksjon av kunststoffdeler produseres det i Neudorf også kapslinger i rustfritt stål, både for kontaktkombinasjoner og ladestasjoner. I Neudorf i Erzgebirge arbeider over 140 medarbeidere.

Programmert for vekst

Siden 2008 har det blitt investert over 8 millioner € i fabrikken i Erzgebirge. I 2009 investerte MENNEKES Sachsen 4,5 millioner € i en ny produksjonshall på 2 500 m². Fabrikken har i dag en moderne maskinpark for bearbeiding av kunststoff og metall. I tillegg kommer montasjemuligheter som oppfyller mange forskjellige krav.

I samarbeid med forskningsinstituttet "Fraunhofer Institut IML" i Dortmund har det blitt installert et topp moderne høyreollager for over 11 000 små oppbervarings bokser og over 900 pallplasser. Det vil bli investert mer i nye produksjonsarealer for montasje av veggbokser i tiden som kommer.

Sosialt engasjement

MENNEKES Elektrotechnik Sachsen GmbH har dype røtter i regionen. Det ser man også på det sosiale engasjementet. Bedriften støtter for eksempel prosjektet "Revolution Train", som engasjerer seg mot narkotika, samt regionale idrettsforeninger, skoler og barnehager.

Sponsing av idrett

MENNEKES Sachsen er hovedsponsor for fotballaget Erzgebirge Aue, som spiller i tysk 3. divisjon.