Choose your country

MENNEKES

Smart energifordeling utendørs

  • robust, langtlevende materiale
  • fast installerbare, mobile og frittstående produkter
  • individuelt tilpasningsdyktig og plassbesparende
  • beskyttet mot støv og vann
  • Kombinasjoner etter ønske med spesialplast (beskytter mot aggressive substanser)
  • Tilbehør for ytterligere beskyttelse

I uteområdene til messer og kongresser, ved store utendørsarrangementer eller på stadioner og arenaer er det ekstra viktig med robuste og sikre energifordelere. De skal tåle både regn, storm og kraftig sollys i tillegg til aggressive stoffer. Dessuten skal de være sikret mot uautorisert tilgang og ekstern påvirkning. Vi har de stasjonære og mobile løsningene som passer for deg: 

Stasjonære løsninger

Utendørs trengs det ulike energifordelere. Hos oss finner du frittstående låsbare strømstolper og -søyler som fordelerboksene kan monteres på – i massivt stålrør eller rustfritt stål. For veggmontering kan vi tilby deg stikkontaktkombinasjoner med et husmateriale i spesialplast, som beskytter mot kjemikalier og olje, i tillegg til EverGUM®-stikkontaktkombinasjoner med hus av helgummi – ekstra robust mot støt og ekstern påvirkning. Under "Tilbehør" finner du blant annet værbeskyttelsestak i rustfritt stål for ekstra beskyttelse av kombinasjonene i tillegg til festemateriell for lysmaster.

Mobile løsninger

Vi tilbyr deg praktiske og mobile løsninger slik at du kan fordele energien raskt og fleksibelt på et større område. Våre EverBOX® Grip- og EverGUM®-produkter er svært lette å bære takket være lav vekt. Våre AMAXX®-messestandkombinasjoner og andre mobile løsninger kan f.eks. også utstyres med en energimåler:

Er du på utkikk etter et strømdistribusjonssystem for messehaller?

Har du spørsmål om våre løsninger og produkter? Det er bare å ta kontakt med oss: