Choose your country

MENNEKES

Smart energiforsyning til haller

  • robust, langtlevende materiale
  • fast installerbare og mobile produkter
  • individuelt tilpasningsdyktig og plassbesparende
  • rask og sikker montering, betjening og vedlikehold
  • tiltalende utseende med ulike fargevarianter

I messe- og kongresshaller må strøm, data og vann overføres sikkert og stabilt. Her kommer det an på robuste, kompakte, bruksfleksible og tiltalende energifordelere. Hos oss finner du både stasjonære og mobile løsninger som passer. De gir ditt arrangement strømmen som strengs, slik at publikum får en god opplevelse:

Stasjonære løsninger

Fast installerte stasjonære løsninger utgjør grunnlaget for feilfri energiforsyning til arrangementer. Vi kan tilby energimålesystemer for å overvåke energiforbruket, AMAXX®-stikkontakter i fire fargeversjoner som kan utstyres individuelt, innfelte fordelere i rustfritt stol for strøm- og vanntilkoblinger samt åpne eller lukkbare CombiTOWER®, som kan utstyres individuelt med AMAXX®-kombinasjoner:

Mobile løsninger

Energien må fordeles raskt og sikkert i alle kriker og kroker i en messe- eller kongresshall. Når man bygger opp, om og ned utstillingslokaler, når man skal belyse messestands eller drifte servere, ventilasjonsanlegg og generatorer, trengs det stabil strømforsyning. De bruksfleksible, kompakte og lette mobile løsningene våre hjelper deg her:

Er du på utkikk etter et strømfordelingssystem til messeområdet?

Har du spørsmål om våre løsninger og produkter? Det er bare å ta kontakt med oss: