Choose your country

MENNEKES

Stabil energifordeling for jernbanestasjoner

  • robust, langtlevende materiale
  • fast installerbare, mobile og frittstående produkter
  • Skinne-uttakssentraler kan utrustes individuelt
  • en genial kontakthylseteknologi gjør det enkelt å sette inn og ta ut plugger
  • beskyttet mot støv og vann
  • om ønske med spesialplast (beskyttelse mot aggressive substanser)
  • Spesialløsninger for spesielle behov

Togene ankommer og går, tusenvis av passasjerer går mellom plattformene, brytere og signaler stilles inn og tilbakestilles, og kunngjøringer larmer hele tiden fra høyttalere: togstasjoner er vanligvis fulle av aktivitet. Bak kulissene jobber mye personell for å sørge for at alt går på skinner. For å gjøre jobben sin er de avhengige av en pålitelig strømforsyning. Våre robuste, sikre løsninger støtter pålitelig de som jobber på og rundt togstasjoner. De presterer konsekvent, selv i vind og dårlig vær. Vår produktportefølje for togstasjoner inkluderer faste installerte sporkraftuttak, mobile kraftuttak, plugger og koblinger, og frittstående kraftfordelere laget av solid rørstål eller rustfritt stål.

Skinne kraftuttaksfordelere, plugger og stikkontakter for togstasjoner

Service-, vedlikeholds- og rengjøringsarbeid følger en stram tidsplan: på plattformer, i vedlikeholds- og reparasjonsanlegg eller i vaskesystemer. Dette gjør det desto viktigere for alle strømfordelere å fungere uten problemer. For å takle dette tilbyr vi deg fleksibelt konfigurerbare kraftuttak i AMAXX®-produktfamilien for innfelt eller påmontering: med forskjellige kapslingsmaterialer, eventuelt med spesialplast; mobile strømfordelere av EverGUM®-produktfamilien; styrkebesparende plugger og stikkontakter fra vår PowerTOP® Xtra-familie fra 16 til 125 A; og spesielle høystrømsplugger og stikkontakter i aluminium for 200 til 400 A.

Vår CombiTOWER®-uttakssentral er en perfekt energifordeler for skinneområdet. Med denne uttakssentralen har du alt du trenger av energitilkoblinger for strøm og trykkluft umiddelbart tilgjengelig på skiftestasjoner, vedlikeholds- og sidespor. CombiTOWER® kan du om ønskelig også få med låsbar dør. Takket være en standard låssylinder kan du også integrere tårnet i eksisterende låseanlegg. Disse uttakssentralene finnes i IP 44 til IP 67 alt etter bedriftens spesifikasjoner.

Spesialløsninger for skinneområdet på jernbanestasjoner

For målrettet skinnearbeid kan vi også produsere spesielle skinneuttakssentraler til deg. Disse spesialproduktene konstrueres nøyaktig etter dine egne krav om dimensjoner og utstyr. Ulike trafikkselskaper setter allerede sin lit til våre robuste og spesialproduserte skinneuttakssentraler.

Frittstående strømfordelere for jernbanestasjonen

Det settes svært store krav til strømfordelere på jernbanestasjoner: De må være veldig robuste og sikre slik at de alltid motstår manipulasjonsforsøk og vandalisme fra tredjepart. Hos oss mottar du frittstående strømstolper i massivt stålrør, som kan leveres i forskjellige farger og størrelser. Stolpene kan også låses når de er plugget inn, og er dermed alltid sikret. I tillegg kan vi tilby CombiTOWER®-uttakssentraler som også kan utstyres med låsbar dør for å sikre dem.

Leter du etter en energifordeling for tunneler?

Har du spørsmål om våre produkter og løsninger? Vi hjelper deg gjerne: