Choose your country

MENNEKES

Vi hjelper deg med det hele

Fra konsultering og planlegging hele veien til oppsettet av energi- og datafordelerne: Vårt serviceteam og vår tekniske service hjelper deg fra starten av – både med nye og pågående industriprosjekter i haller, på anlegg eller på fabrikkområder. Det profesjonelle serviceteamet vårt gir deg gjerne hjelp lokalt.

Vi tar oss av arbeidssertifikater og andre sertifikater, frakt og pakking, overholdelse av frister og prosjektstyring og gir deg når som helst tilgang på reservedeler. Om nødvendig kan vi også gi deg dokumentasjon iht. standard disposisjon for planleggere og ingeniørbyråer i tillegg til testprotokoller. Tekniske data, produktinfoark, måle- og konstruksjonstegninger, strømskjemaer, samsvarserklæringer, sertifikater osv. kan du når som helst laste ned fra hjemmesiden vår eller få utlevert på forespørsel. Ved behov ordner vi også vareprøver.

Er du byggherre? Fordi kvaliteten på alle produktene våre kontrolleres separat, kan vi når som helst finne ut av produksjonsdataene. Så i tilfelle noe må skiftes ut, kan vi finne nøyaktig ut hvilken produktfunksjon som har vært integrert i hvilken komponent, og dermed erstatte dette raskt.

Ser du etter en industriell kraftdistribusjonsløsning?

Har du spørsmål om våre løsninger og produkter? Vi hjelper deg gjerne: