Choose your country

MENNEKES

Stikkontaktkombinasjoner for gruvedrift

  • robust, langtlevende materiale
  • beskyttet mot støv og vann
  • individuelt tilpasningsdyktig og plassbesparende
  • rask og sikker montering, betjening og vedlikehold
  • fast installerbare og mobile produkter
  • på forespørsel med spesialplast (for beskyttelse mot aggressive stoffer)

På sentrale steder innen gruvedrift og steinbrudd er det nødvendig med mer enn noen få stikkontakter. Vi tilbyr deg ulike løsninger for disse stedene, alt fra stikkontaktkombinasjoner på tvers av opphengbare strømfordelere hele veien til bærbare mobile løsninger.

Ideell for innfelt eller utenpåmontering eller oppheng fra taket

Plassbesparende, fleksibelt konfigurerbare stikkontaktkombinasjoner av vår AMAXX®-produktfamilie er tilgjengelig for vegg- og overflatemontering. Forhåndskablet og klar til tilkobling, de har en hengslet kapsling som åpner sidelengs; bare noen få hull trenger å bores, noe som gjør dem raske og enkle å installere. Standardversjonene av våre AMAXX®-produkter er laget av robust plast; de er også tilgjengelige i spesiell plast som motstår aggressive stoffer som drivstoff, fortynnede syrer, saltvannsløsninger og rensemidler. AMAXX® stikkontaktkombinasjoner finnes i IP 44 eller IP 67 inntrengningsbeskyttelse og er derfor ugjennomtrengelige for støv og vann.

Vi kan tilby DELTA-BOX for ekstra trange steder. De kompakte stikkontaktkombinasjonene som kan utstyres individuelt, kan du henge opp direkte fra taket over arbeidsplassen ved hjelp av opphengsbøylen som følger med. Produktet i kvalitetsplast finnes i IP 44, 67 eller 68.

Leter du etter plugg- og stikkontaktkombinasjoner for gruveapplikasjoner?

Har du spørsmål om våre produkter og løsninger? Vi hjelper deg gjerne: