Choose your country

MENNEKES

Stikkontaktkombinasjoner for verft, havner og skip

I skipsverft og dokker må mange eksperter samarbeide både over lang avstand og i trange rom. Alt skal fungere, maskiner og materialer skal kunne betjenes og beveges sikkert. På havna lastes containere og varer, og en rekke personer er på jobb. Funksjonene på et container- eller passasjerskip skal alltid gå feilfritt og forsynes med energi i bakgrunnen – dette gjelder både tekniske rom og maskinrom, kjølecontainere, lagerområder og bysser. Da trengs det energi – den kan fordeles mobilt eller stasjonært, og skal alltid være sikker og pålitelig. Uansett om du er produksjons-, vedlikeholds- eller planleggingsansvarlig: Vi har løsningen som dekker dine behov!

Stasjonære løsninger for verft, havner og skip

Våre AMAXX® stikkontaktkombinasjoner for veggmontering og vår CombiTOWER® utstyrt med AMAXX® er plassbesparende og kan utstyres individuelt – for bruk på mange steder i havna og perfekt til strømforsyning av kjølecontainere og containerkraner. Takket være smarte funksjoner kan én person montere kombinasjonene våre raskt. Som standard får du AMAXX® i robust plast eller etter ønske i spesialplast som gir veldig god beskyttelse mot saltvann. Kombinasjonene finnes i IP 44 eller IP 67 og er dermed perfekt beskyttet mot støv og vann.

Skip og ferger som ligger i havna, kan forsynes med strøm på ulike måter – ved hjelp av aggregater om bord og strømtilkoblinger som står på land. Vi kan gjerne spesialprodusere robuste konstruksjoner for landstrømkontakt til deg – i henhold til havnestandarden DIN VDE 0100-709 del 7-709. Konstruksjonene lages slik at de skal tåle sjøvann og kraftig vind. Dermed får skip og ferger alltid den strømmen som trengs, også ved lengre liggetider.

Mobile løsninger for verft

Våre mobile fordelere fra produktfamiliene EverBOX® og EverGUM® lar seg lett bære og stable takket være kompakt konstruksjon, praktiske håndtak og lav vekt slik at de også er veldig plassbesparende. EverBOX® Grip ble opprinnelig konstruert etter forslag og ønske fra en kunde i verftsbransjen og blir nå serieprodusert hos oss. EverGUM® er tilgjengelig i robust helgummi og EverBOX® i plast. Begge produktmaterialene er svært slag- og bruddsikre. EverGUM® finnes i IP 44 og EverBOX® i IP 44 eller IP 67.

EverBOX®-produktene har enda flere funksjoner til deg: De kan utstyres fra 16 til 125 A, og kapslings rammen og håndtakene sørger for ekstra beskyttelse av stikkontakter og tilkoblet utstyr. Sikringene er godt synlige bak gjennomsiktige deksler og svært enkle å få tilgang til og skifte.

Om ønskelig kan vi også lage egne spesialløsninger til deg – som våre inspeksjonsvogner. De brukes flittig f.eks. av Meyer Werft-gruppen. Produktet kan transporteres med kran og kan beveges takket være ruller. Det inneholder et robust stålunderstell som kan utstyres med diverse stikkontakter på begge sider, det har en hovedbryter, et feste til tilførselsledningen og festeøyne til krantransport.

Har du spørsmål om våre produkter og løsninger? Vi hjelper deg gjerne: