Choose your country

MENNEKES

Plugger og stikkontakter for verft, havner og skip

Skipsform for energidistribusjon: for konstruksjonsarbeid på verft og lasting og lossing av containere og varer i havner, utstyr og maskinrom, kjøleskip, lagerområder og bysser. Alle disse aktivitetene krever en sikker, pålitelig strømforsyning med solide, robuste plugger og stikkontakter. Enten du er produksjons- eller vedlikeholdsleder eller planlegger, kan du stole på å få den riktige løsningen fra oss for å møte dine behov.

Veggmonterte stikkontakter for verft og havner

MENNEKES portefølje av veggmonterte kontakter for verft og havner inkluderer standard modeller, versjoner beskyttet av sikringsuttak eller kretsbrytere, og vår omskiftbare og mekanisk låsbare DUO-serie. Alle disse produktenes kontaktskruer er enkle å komme til fra fronten. Vår X-CONTACT® kontakthylseteknologi kan integreres på forespørsel. Dette gjør det også spesielt enkelt for deg å sette inn og trekke ut plugger ved høy strøm - samtidig som du bruker opptil 50 % mindre kraft! Beholderne er laget av førsteklasses plast. Om ønskelig kan du også få disse produktene laget av spesialplast med svært varmebestandig kontakthylser og nikkelbelagte kontakter.

Stikkontakter for skip

SCHUKO®-veggmontert stikkontakt i 16 A passer ekstra bra om bord på skip. De finnes i IP 68 og er dermed trykkvannstette. Også her er alle kontaktskruene tilgjengelige forfra på praktisk vis, og det hengslede bajonettdekslet sørger for enda bedre beskyttelse av produktet.

Spesielt til energiforsyning av kjølecontainere kan vi i tillegg til forskjellige DUO-veggmonter stikkontakt med 32 A og AMAXX®-stikkontaktkombinasjoner også tilby følgende produkter: Vår veggmonterte stikkontakt 9562 og pannelmonterte stikkontakt 2123A – som alle har nikkelbelagte kontakter, svært varmebestandig kontaktbærer og tidsbesparende skruavslutninger. Den veggmonterte stikkontakten er laget av spesiell plast som gir beskyttelse mot aggressive stoffer, og den nederste delen av huset kan roteres 180°. Den panelmonterte stikkontakten mottar plugger i en rett linje, og det panelmonterte inntaket har et beskyttende hengslet deksel.

Plugger og stikkontakter

AM-TOP®-plugger og stikkontakter fra MENNEKES i 16 til 32 A har et robust, helstøpt kapsling, skruforbindelse med tetninger sørger for godt og sikkert grep selv om det er vått og fuktig, og skrukontaktene gjør at du raskt og enkelt kan installere produktet. AM-TOP®-plugger og skjøtekontakterfinnes i IP 67 – perfekt beskyttelse mot støv og vann.

Våre PowerTOP® Xtra-plugginnretninger hjelper deg med å fordele strømmen fleksibelt og sikkert på verftet: De har en ergonomisk husform, gummierte gripesoner, gummibelagt kabelskruforbindelse, hengslet lokk og skyvelås. Dette gjør at CEE-pluggene og CEE-kontaktene har godt grep og ligger fint i hånda selv om det er vått eller fuktig, slik at de kan plugges ut og inn flere tusen ganger.

Pluggene og skjøtekontaktene består av robust og langtlevende materiale og finnes i IP 44, 54 eller 67. Da er de best mulig beskyttet mot støv og vann. PowerTOP® Xtra-skjøtenkontakten i 63 og 125 A er utstyrt med svært varmebestandige kontaktholdere og om ønskelig med forniklede kontakter. Pluggene har også forniklede kontakter. 5 pins pluggene og stikkontaktene i 16 og 32 A kan du få som PowerTOP® Xtra R-variant med samme robuste utstyr. Produktene er dermed herdet mot aggressive stoffer. Vår kraftbesparende kontakthylseteknologi X-CONTACT® er integrert som standard overalt. Takket være smarte tilkoblingsløsninger kan du installere dem raskere og enklere med mindre verktøy.

Har du spørsmål om våre produkter og løsninger? Vi hjelper deg gjerne: