Choose your country

MENNEKES

Stasjonære løsninger

Inne i og utenfor messe- og kongresshaller, under store utendørsarrangementer eller på stadioner og arenaer må strøm, data og vann overføres sikkert og stabilt. Her kommer det an på robuste, kompakte og tiltalende energifordelere. Hos oss finner du stasjonære løsninger som passer. De gir ditt arrangement strømmen som strengs, slik at publikum får en god opplevelse:

For haller

Vi kan tilby energimålesystemer for å overvåke energiforbruket: AMAXX®-stikkontakter i fire fargeversjoner som kan utstyres individuelt, innfelte fordelere i rustfritt stol for strøm- og vanntilkoblinger samt åpne eller lukkbare CombiTOWER®:

For utendørsanlegg

Utendørs trengs det ulike energifordelere. Hos oss finner du frittstående låsbare strømstolper og -søyler som fordelerboksene kan monteres på – i massivt stålrør eller rustfritt stål. For veggmontering kan vi tilby deg stikkontaktkombinasjoner med et husmateriale i spesialplast, som beskytter mot kjemikalier og olje, i tillegg til EverGUM®-stikkontaktkombinasjoner med hus av helgummi – ekstra robust mot støt og ekstern påvirkning. Under "Tilbehør" finner du blant annet værbeskyttelsestak i rustfritt stål for ekstra beskyttelse av kombinasjonene i tillegg til festemateriell for lysmaster:

Har du spørsmål om våre løsninger og produkter? Det er bare å ta kontakt med oss: