Choose your country

MENNEKES

Stabile uttakssentraler til tunneler og jernbanestasjoner

Det være seg i tunneler eller rundt omkring på jernbanestasjoner – anleggene som er montert her, skal tåle ekstreme og skiftende utfordringer. De blir utsatt for store krav hva gjelder stabilitet og sikkerhet. Våre spesialutviklede uttakssentraler gir deg pålitelig hjelp til krevende arbeid og bruk i tunneler og jernbanestasjoner. De pålitelige produktene våre fungerer uansett vær og vind. For tunneler og jernbanestasjoner har vi fastinstallerte, mobile og frittstående uttakssentraler til deg.

Fastmonterte uttakssentraler

Uttakssentralene fra AMAXX®-produktfamilien passer perfekt til bruk i jernbanetunneler med ekstreme trykkforhold og for arbeid rundt omkring på jernbanestasjoner. De kan utstyres individuelt med forskjellige stikkontakter og brytere. Her kan du kombinere CEE- og SCHUKO®-stikkontakter samt jordfeilbrytere og automatsikringer fleksibelt alt etter hva du trenger. Vinduer på enhetene gir perfekt beskyttelse og rask oversikt og tilgang. Den modulbaserte oppbyggingen av AMAXX®-kapslingen gir deg gode tilkoblingsmuligheter selv med større ledningstverrsnitt. Takket være de uttrekkbare bæreskinnene og det hengslede kapslingsdekslet går det fort å montere uttakssentralene. Uttakssentralene oppfyller IP 67 og er dermed beskyttet mot støv og vann. 

For våre AMAXX®-uttakssentraler er godkjent og frigitt bl.a. for DB Netz AG Deutschland (iht. direktiv 954.9107), ÖBB Österreich SBB Schweiz.

Uttaksentralene I EverGUM®-produktfamilien støtter arbeidet ditt i trikketunneler eller rundt togstasjoner.

Våre uttakssentraler er tilgjengelige med ulike robuste kapslingsmaterialer. AMAXX®-uttakssentralene finnes enten i kvalitetsplast (også halogenfrie for tunnelanlegg) eller i spesialplast. Spesialplasten har gode mekaniske, termiske og elektriske egenskaper og beskytter spesielt godt mot kjemikalier og andre aggressive stoffer som olje, drivstoff og fortynnede syrer. Kapslingene til EverGUM®-uttakssentralene består av en blanding av helgummi. Materialet har høy gjennomslags- og krypestrømfasthet.

Mobile og frittstående uttakssentraler

Om det er på perrongen, i vedlikeholdsverksteder eller rengjøringsanlegg: Service-, vedlikeholds- og rengjøringsarbeidet følger stramme tidsskjema. Derfor er det viktig at samtlige energifordelere fungerer som de skal. Derfor tilbyr vi individuelt tilpassede mobile uttakssentraler fra produktfamilien EverGUM®.

Uttakssentralen CombiTOWER® er den perfekte energifordeleren i skinneområdet. Med denne uttakssentralen har du på skiftestasjoner eller vedlikeholds- og sidespor alle nødvendige tilkoblinger for strøm og trykkluft tilgjengelig rett på arbeidsplassen. CombiTOWER® er om ønskelig tilgjengelig med dør som kan låses. Takket være en standard låsesylinder kan CombiTOWER® integreres i eksisterende låsanlegg. Denne uttakssentralen finnes etter krav fra jernbaneoperatører i IP 44 til IP 67.

Har du spørsmål om våre produkter og løsninger? Vi hjelper deg gjerne: