Choose your country

MENNEKES

KUNSTSTOFF – TEKNISK TERMOPLAST – PE

RUSTFRITT STÅL

Krevende omgivelser kan også kombineres med smakfulle detaljer. Ofte er det viktig med beskyttelse mot uautorisert tilgang, uansett om forbrukeren er koblet til eller ikke. Men selv om sikkerheten er viktig, spiller også utseende en rolle. Da er kombinasjoner i rustfritt stål fra MENNEKES det riktige valget, enten innfelt eller utenpåliggende.

Våre produkter i rustfritt stål er av høy kvalitet og velegnet for langvarig bruk både inne i bygninger og ute i det fri. I haller og utendørs bassenger, på åpent hav og i nærheten av kysten kan vi imidlertid ikke utelukke at det danner seg korrosjon på overflaten. Dette avhenger av anleggets plassering og av klimatiske betingelser. Med målrettede rengjørings- og vedlikeholdsprosedyrer kan denne negative påvirkningen på overflaten reduseres eller unngås helt.

Under spesielt aggressive omgivelsesbetingelser anbefaler vi å bruke spesielle typer rustfritt stål. Det kan også være aktuelt å påføre et belegg på overflaten for å øke korrosjonsbestandigheten ytterligere.