Choose your country

MENNEKES

Utmerkelser

MENNEKES er et prisvinnende foretak

MENNEKES har i årtier vært en ledende produsent i bransjen. Det ser man på de effektive løsningene på områdene industrielle stikkforbindelser og elektromobilitet. Men man ser det også på sertifiseringene, prisene og utmerkelsene foretaket har fått for sine innovasjoner. Produktene fra MENNEKES får til stadighet priser for sine produkter og ytelser. Her ser du de aktuelle utmerkelsene.

Special Retailer of the Year 2019

MENNEKES fikk i 2019 igjen den tyske faghandelens pris for beste merke på området energi. Denne spesielle utmerkelsen fra Plus X Awards er basert på en spørreundersøkelse som faghandelen i hele Tyskland deltar i. Denne utmerkelsen viser at MENNEKES samarbeid med faghandelen settes pris på.

German Design Award Special 2019

German Design Awards belønner innovative produkter og prosjekter, og produsentene og formgiverne som står bak. I 2019 vant MENNEKES denne prisen to ganger: Med EverBOX® Grip i kategorien "Building and Elements" og med hele PowerTOP® Xtra-familien i produktgruppen "Industry".

ADAC wall boxes test 2018

Den tyske bilforeningen ADAC utfører jevnlig systematiske sammenligninger. I den systematiske sammenligningen av veggbokser som ble utført i 2018, fikk MENNEKES AMTRON®-ladeboks karakteren "Svært godt" og hører dermed til de 3 beste blant de testede veggboksene. Det viser at arbeidet MENNEKES gjør for å få brukeren til å følge seg trygg i håndteringen av elektromobilitet, lønner seg.
 

German Innovation Award 2018

German Innovation Award går til produkter og løsninger som skiller seg fra tidligere varianter ved å ha bedre løsninger og mer fokus på sluttbrukeren. Med X-CONTACT® har MENNEKES utviklet et produkt som forenkler arbeidsprosesser og samtidig øker sikkerheten for brukeren.

German Brand Award 2018

German Brand Award er en utmerkelse for merker og dem som står bak. Den fastslår at MENNEKES har en av de aller beste merkestrategiene. MENNEKES utmerker seg her gjennom fokus på individuelle løsninger og ikke bare på enkelte produkter. Nærheten til kunden har vært forutsetningen for den konsekvente videreutviklingen av merket MENNEKES.

INKA Award 2016

INKA Award belønner kataloger og nettbutikker etter kvaliteten på materiell og løsninger. MENNEKES vant her sammenlagt i kategorien produktbrosjyre med brosjyren for AMTRON®-ladebokser.